ETUSIVU

RTV Goes live

SISÄLTÖ

"TERVETULOA RTV:n SIVUSTOLLE!

 

RTV on vuonna 2015 perustettu internet TV -kanava. Sen tehtävä on tarjota katsojilleen ohjelmia ihmisten erilaisista maailmankuvista, henkisyydestä, paranormaaleista ilmiöistä, sekä tietoisuuden ja todellisuuden rajapintoja ylittävistä kokemuksista ja näkemyksistä.

RTV on erilaisten maailmankuvallisten dokumenttien kotikanava, mutta samalla myös perinteisen tieteen saavutuksien uutiskanava. Valtaosa tämänhetkisistä dokumenteistamme on haastatteluohjelmia sekä myöskin henkilökuvia ihmisistä, jotka ovat kokeneet erilaisia henkisiä- tai paranormaaleja kokemuksia elämässään. Hyvin usein nämä erikoiset tapahtumat ovat muuttaneet haastateltujen henkilöiden maailmankuvan täydellisesti.

Haluamme ohjelmiemme kautta jakaa tietoa ja kokemuksia ympäröivästä todellisuudesta sekä muistuttaa maailman moniulotteisuudesta. Maailmankuvia on niin useita kuin on ihmisiäkin. Jokaisen maailmankuva on arvokas ja uudistuva. Lisää ajatuksia luettavissa myös uudessa Rajalla blogistamme.

Ajattelemme RTV:ssä, että tämänkaltaiset koskettavat elämäntarinat erikoisine kokemuksineen ovat kokijoilleen todellisuutta, sekä samalla elävää kansanperinnettä. Videohaastattelumme ovat ainutlaatuinen tietopankki kaikille folkloristiikan tutkijoille ympäri maailmaa. Lisäksi yksi tärkeimmistä asioista on se, että videoidemme kautta pääset tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja heidän henkisiin elämänkertoihinsa sekä myös muihin ohjelmiimme -aivan ilmaiseksi.

Toivomme, että nautit ohjelmistamme ja kerrot niistä tutuillesikin!"

Timo Tahvanainen

RTV:n ja Paranormal World TV:n perustaja.

Time has brought us to a new situation. Paranormal worldview is not a matter of believing anymore. It´s knowing. Time is now. Spirits are here. So are you.

Welcome to Paranormal World.

- Shadow Camera -

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv