Hengen Jättiläiset

Videot jotka voivat muuttaa maailmankuvaasi.

Documents from Shadow of the Truth.

 

 

MUUT HENKISET TARINAT (FIN):

 

Tähän gategoriaan lukeutuu monenlaisia henkisiä kulkijoita ja heidän ainutlaatuisia tarinoitaan. Bey Heng on yksi heistä. Hengen jättiläinen. Valaistumista etsivä Jooga opettaja Taavi Kassila on myös yksi henkisen tien kulkijoita. Samoin Vieno Zlopina, elänyt erittäin värikkään ja pitkän elämän.

MAALAUS TARJA SENNE

RTV Goes live

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

Bey Heng:

Rakkaudesta elämään.

16.04.2016

 

Bey Heng on suomalainen eläkkeelle jäänyt arkkitehti, joka on ollut hengen tien kulkija lähes koko elämänsä. Bey on käynyt maailmansodan, jonka aikana hän opetteli meditaatiota kesken ympäröivää sodankäyntiä. Hän on myös tullut tunnetuksi Urantia kirjan asiantuntijana, josta hän on luennoinut paljon. Tässä haastattelussa hän kertoo henkisen tiensä vaiheista.

Veli Martin Keitel:

Puhuvan puun aika.

20.05.2016

 

Veli Martin on monipuolinen media- ja musiikkialan taiteilija, joka on myöskin osaltaan kartoittanut rajatiedon kenttää vuodesta 1997 tutkien mm. viljapeltokuvioita, pyhää geometriaa sekä kalevalaista mytologiaa. Hän onkin kirjoittanut aihepiirista kaksi kirjaa: Väinämöisen puhuva puu ja Puhuvan puun lapset. Tässä haastattelu ohjelmassa hän kertoo avoimesti elämästään ja henkisistä kokemuksistaan sekä ajatuksistaan.

Suuntana 100- projekti:

Vieno Zlobina

24.05.2016

 

Tähän väliin tekemäni video Terttu Häkkilän suuntana 100 -projektiin, jossa tein dokumentin 96- vuotiaasta Vieno Zlobinasta. Vaikka tähän videoon ei liity kanavan teemaan kuuluvaa yliluonnollista aspektia, niin Vienon elämäntarina on mielenkiintoista kuultavaa rajatiedon harrastajallekin.

Taavi Kassila:

Valaistumisen tiellä.

26.02.2016

 

Haastatteluohjelmassa Joogi ja elokuvaohjaaja Taavi Kassila kertoo elämäntarinansa joogan sekä TV- ja elokuvamaailman pyörteistä aina nykypäivän totuuden etsimiseen Intian filosofioista ja eri henkisten opettajien opeista. Näitä videoitamme saa jakaa.

Teemu Kassila:

Antero Vipusta etsimässä.

13.08.2016

 

Teemu Kassila on addiktio-terapeutti, kuvataiteilija ja kirjailija, joka asustelee suurlähettiläs vaimonsa kanssa Tanskassa. Tässä haastattelussa Teemu kertoo avoimen koskettavasti elämänsä vaiheistaan Suomessa ja ulkomailla. Hän kertoo myöskin samalla yhteydestään Hopi- intiaani kulttuuriin sekä perustamastaan Four Winds -liikkeestään.

Jaana Marita:

Harhaverkkoa Purkamassa.

4.12.2016

 

Jaana Marita on Kaavin kortteisissa asusteleva henkinen kouluttaja, joka vetää erilaisia retriittejä ja antaa henkilökohtaista koulutusta henkisen tien kulkijoille. Tässä haastattelussa hän kertoo näkemyksiään mm. harhaverkosta, joka estää meitä näkemästä syvempää todellisuutta olevaisuuden takana. Lisätietoja: www.jaanamaritas.wordpress.com

Kaija Juurikkala:

Sielun maalari.

26.01.2017

 

Kaija Juurikkala on toiminut elokuvaohjaajana 25- vuoden ajan tehden lastenelokuvia. Tänä päivänä hän maalaa yleisön edessä ihmisen sielun maisemia ja toimii joillekin ihmisille myös henkisenä oppaana. Tässä dokumentissa Kaija kertoo omasta elämästään ja tiestä henkisten asioiden äärelle. Kuvattu tammikuussa 2017 mäntyharjulla, Ateljeekoti Valossa.

Veli-Martin Keitel:

Puhuvan puun lapset osa 2.

06.03.2017

 

Veli-Martin Keitelin haastattelun toinen osa vuodelta 2016. Videon toinen osa oli pitkään ollut unohduksissa, mutta nyt vanhoja varmuuskopioita selatessa, se löytyi.

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv