Henkisiä elämäntarinoita

Videot jotka voivat muuttaa maailmankuvaasi.

Documents from Shadow of the Truth.

 

 

 

 

Henkisiä Tarinoita

SUOMALAISET HENKILÖT:

 

Meillä jokaisella on oma henkinen elämäntarinamme, jotka tekevät meistä niitä ihmisiä, joita olemme tänä päivänä. Kaikkiin henkisiin elämäntarinoihin ei aina liity toinen toistaan uskomattomampia paranormaaleja kokemuksia. Siitä huolimatta elämä on jo itsessään ihme. Ja matka on henkinen tarina.

Pike Hilakari:

Rajatiedon moniottelija.

02.10.2016

 

Pike Hilakari on tullut tutuksi Rajatiedon yhteistyö ry:n Hengen ja Tiedon messujen juontajana parin viime vuoden ajan. Hän mentoroi myös nousevia musiikki alan nuoria lupauksia, kuten Voice of Finlandista tuttua Ilari Hämäläistä. Tässä lyhyessä haastattelussa hän valoittaa valitsemansa uran taustoja sekä suhdettaan henkisiin asioihin.

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

Heidi Selenius:

Menestystarina

25.09.2016

 

Menestystarina on henkinen kasvukertomus Heidi Seleniuksen elämästä, jossa hän nuorena naisena kohtaa hetkellisesti parisielunsa ja saa siitä rohkeutta ja voimia muuttaa raskaan elämäntilanteensa henkiseksi menestystarinaksi. Hän perusti nuorille aikuisille tarkoitetun psykiatrisen kuntoutumiskodin, jossa menestyksekkäästi hyödynnettiin perinteisen lääketieteellisen hoidon lisäksi vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Nykyisin hän toimii ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina praktiikallaan Siuntiossa. Haastattelussaan Heidi myös kertoo omista henkisistä kokemuksistaan yliluonnollisen maailman parissa.

Klaus Rahikainen:

Kun miehen sydän avautuu.

20.09.2016

 

Kirjailija Klaus Rahikainen on pidetty puhuja monissa henkisissä tapahtumissa. Tässä haastatteluohjelmassa hän valottaa omia taustojaan henkisessä vaelluksessaan.

Jutta Saanila:

Läsnäilon lähettiläs.

03.01.2017

 

Jutta Saanila on elämäntaidon valmentaja ja kirjailija. Tässä oma elämäkerrallisessa haastattelussaan hän kertoo henkisestä maailmankuvastaan ja kokemuksistaan. Lisäksi hän tuo esille läsnäilon avulla tapahtuvasta ihmisen tietoisuustaitojen kehittämisessä ja sen vaikutuksesta ihmisen minuuden eheytymis prosessissa.

Anu Wyskiel:

Enkelten matkassa.

08.03.2017

 

Anu Wyskiel on suomalainen Yhdysvalloissa San Diegossa asuva enkelikurssi kouluttaja, joka on tullut tunnetuksi mm. enkeli TV:n ja enkeli postin suurelle joukolle suomalaisia ja ulkomaisia ihmisiä Tässä haastattelussa Anu kertoo oman henkisen tarinansa Enkeleiden matkassa.

Laura Pietiläinen:

Tanssijan maailmankuva.

28.03.2017

 

Laura Pietiläinen on kotimaisen nykytanssin eturivin nimiä. Shadow Cameran haastattelussa hän avaa oman kasvu tarinansa herkkyyden ja energioiden maailmaan, jota hän pyrkii ilmaisemaan tanssitaiteen kautta. Haastatteluohjelmassa myös välähdyksiä Spectac-O-Ramasta.

Rajatieto TV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv