OHJELMAT

Videot jotka voivat muuttaa

maailmankuvaasi.

Documents from Shadow of the Truth.

 

 

 

 

Elämä on sitä kuinka näemme ja koemme sen. Maailmankuva kehittyy kaiken aikaa. Toisinaan kohtaamme asioita, joilla on voima muuttaa sitä tai ainakin auttaa löytämään sisäinen totuutesi.

 

Haastatteluohjelmista

 

Ensisijainen tavoitteemme on ollut kerätä tietoa suomalaisten ihmisten paranormaaleista kokemuksista. Se on ollut osa projektiani, jossa kirjoitin artikkelin miten rajatiedon kokemukset ja kansanperinne kohtaavat ja miten rajatiedon kokemukset synnyttävät uutta kansanperinnettä.

 

Kirjoitin myös artikkelia siitä, kuinka paranormaalit kokemukset voi vaikuttaa yksilön maailmankuvaan- jopa hyvin dramaattisesti. Aloitin keräämään materiaalia tutkimukseeni hyvän ystäväni, suomen tunnetuimman ufo- tutkijan, arkkitehti Tapani Koivulan kanssa. Hän organisoi ensimmäiset haastattelut kontaktihenkilö Visa Kalivan kanssa -sekä lukemattomien muiden kanssa jälkeenpäin.

 

Oma taustani on ollut viimeiset 16- vuotta terveydenhuollon alalla työskentelyä. Ensimmäisen kerran tutustuin rajatiedon kenttään ollessani 15- vuotias. Koulun uskonnon tunnilla kaikille annettiin tehtäväksi kirjoittaa esitelmä itseään kiinnostavasta aiheesta. Kirjoitin Ufoista. Siispä matkustin Joensuusta Helsinkiin tapaamaan ufo-tutkija Tapani Koivulaa. Hän auttoi minua aiheessa.

 

Nyt 25- vuotta myöhemmin työskentelen edelleen Tapanin kanssa ja olen ottanut asiakseni tuoda tietoa rajatiedosta laajemmalle yleisölle videoiden kautta. Haastateltavien persoonallisuus ja heidän tarinansa ovat hämmästyttäviä. Siksi koenkin tärkeäksi että heidän tarinansa tulee kuulluksi.

 

Tutkimuksemme jatkuu ja haastattelemme ohjelmiimme myös yhä useampi kansainvälisiä henkilöitä. Siitä on muodostunut samalla eräänlainen elämäntapa ja se on myöskin hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin syvällisemmin -ja tehdä heistä ohjelma. Toivon että nautitte näiden elämäntarinoiden katselemisesta ja kuuntelemisesta yhtä paljon, kuin minäkin. Ajan kanssa saamme käännettyä suomenkielisiä haastatteluja englanniksi ja päinvastoin.

 

Timo Tahvanainen alias Shadow Camera

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

Marja Huovinen:

Erään näkijän tarina.

20.04.2017

 

Marja Huovinen toimii selvänäkijä-meediona Oulun seudulla. Tässä haastattelussa hän kertoo oman tarinansa tiestään meedioksi.

Karoliina Kurjensydän: Sydän tahtoo lentää.

12.04.2017

 

Karoliina Kurjensydän on kertoo haastattelussa kokemuksiaan yliluonnollisen kohtaamisesta. Kosmisten kulkijoiden kohtaamisesta aina omaan löytöretkestään shamanismin juurille

Henna Länsipää: Naurujooga.

20.04.2017

 

Tässä haastattelussa kouluttaja Henna Länsipää, avaa käsityksiämme naurujoogasta. Mitä kaikkea se pitää sisällään, mistä kyseinen joogamuoto on saanut juurensa? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saamme vastauksia aidolta naurujooga kouluttajalta!

Tanja Puhakka: Henkistä diakoniaa.

07.04.2017

 

Tanja Puhakka on ammatiltaan diakoni. Hän on myös kohdannut lapsuudesta saakka kosmisia vierailijoita ja on kokenut abduktion jo ollessaan pieni lapsi. Tanjan henkinen elämänkerta on sanalla sanoen mielenkiintoinen. Hänen laaja kokemusmaailmansa ja käsityksensä maailmasta hämmästyttävät. Kuitenkin hänen tasapainoisuus ja herkkyys on käsinkosketeltavaa.

Rajatieto TV esittää: Uri Geller: The Mystifier.

06.04.2017

 

Uri Geller kävi Helsingissä syksyllä 2016. Hän teki silloin kaksi showta, toisen Hotelli Presidentissä ja toisen Hengen ja tiedon messuilla. Me tapasimme Urin tätä ennen ja annoimme haastattelun Noora Karman, tunnetun mentalistin käsiin. Tässä on lopputulos heidän kohtaamisestaan. Haastattelussa on suomenkieliset tekstitykset. Painamalla youtuben valkoista neliötä tekstitykset tulevat kuvaruudulle...

Rajatieto TV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv