OHJELMAT

Videot jotka voivat muuttaa

maailmankuvaasi.

Documents from Shadow of the Truth.

 

 

 

 

Elämä on sitä kuinka näemme ja koemme sen. Maailmankuva kehittyy kaiken aikaa. Toisinaan kohtaamme asioita, joilla on voima muuttaa sitä tai ainakin auttaa löytämään sisäinen totuutesi.

 

RTV Goes live

Haastatteluohjelmista

 

Ensisijainen tavoitteemme on ollut kerätä tietoa suomalaisten ihmisten paranormaaleista kokemuksista. Se on ollut osa projektiani, jossa kirjoitin artikkelin miten rajatiedon kokemukset ja kansanperinne kohtaavat ja miten rajatiedon kokemukset synnyttävät uutta kansanperinnettä.

 

Kirjoitin myös artikkelia siitä, kuinka paranormaalit kokemukset voi vaikuttaa yksilön maailmankuvaan- jopa hyvin dramaattisesti. Aloitin keräämään materiaalia tutkimukseeni hyvän ystäväni, suomen tunnetuimman ufo- tutkijan, arkkitehti Tapani Koivulan kanssa. Hän organisoi ensimmäiset haastattelut kontaktihenkilö Visa Kalivan kanssa -sekä lukemattomien muiden kanssa jälkeenpäin.

 

Oma taustani on ollut viimeiset 16- vuotta terveydenhuollon alalla työskentelyä. Ensimmäisen kerran tutustuin rajatiedon kenttään ollessani 15- vuotias. Koulun uskonnon tunnilla kaikille annettiin tehtäväksi kirjoittaa esitelmä itseään kiinnostavasta aiheesta. Kirjoitin Ufoista. Siispä matkustin Joensuusta Helsinkiin tapaamaan ufo-tutkija Tapani Koivulaa. Hän auttoi minua aiheessa.

 

Nyt 25- vuotta myöhemmin työskentelen edelleen Tapanin kanssa ja olen ottanut asiakseni tuoda tietoa rajatiedosta laajemmalle yleisölle videoiden kautta. Haastateltavien persoonallisuus ja heidän tarinansa ovat hämmästyttäviä. Siksi koenkin tärkeäksi että heidän tarinansa tulee kuulluksi.

 

Tutkimuksemme jatkuu ja haastattelemme ohjelmiimme myös yhä useampia kansainvälisiä henkilöitä. Siitä on muodostunut samalla eräänlainen elämäntapa ja se on myöskin hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin syvällisemmin -ja tehdä heistä ohjelma. Toivon että nautitte näiden elämäntarinoiden katselemisesta ja kuuntelemisesta yhtä paljon, kuin minäkin. Ajan kanssa saamme käännettyä suomenkielisiä haastatteluja englanniksi ja päinvastoin.

 

Timo Tahvanainen alias Shadow Camera

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

RTV esittää: Paulin Pakeilla:

Seppo Laaksonen:

02.10.2017

 

Paulin pakeilla tasapainon tie kouluttaja Seppo Laaksonen.

 

RTV esittää: Paulin Pakeilla: Seppo Suurla

01.10.2017

 

Paulin pakeilla Seppo Suurla.

RTV esittää: Paulin Pakeilla: Sini Kunnas.

04.07.2017

 

Paulin pakeilla tämän kertaisena vieraana on Sini Kunnas.

Heikki Kulju: Al Danten matkassa.

29.09.2017

 

 

Heikki Kulju on etelän- Pohjanmaalta kotoisin oleva liikemies, joka tunnetaan viihdemaailmassa myös nimeltä Taikuri Al Dantena. Tässä Haastattelussa hän kertoo lentäjänä kokemistaan ufo kokemuksistaan, sekä laajemmin parapsykologian alueen kiinnostuksesta ja kokemuksistaan.

 

RTV esittää: Paulin Pakeilla: Remi Kanai.

20.09.2017

 

Remi Kanai is director of Oneness institute in Japan. She is also phychic and keeping workshops all around the World. In this Pauli´s place episode she is sharing her story and experiences with positive energy.

 

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv