oobe-nde-deathbed-fin

Videot jotka voivat muuttaa maailmankuvaasi.

Documents from Shadow of the Truth.

 

 

 

 

OOBE/NDE KOKENEET

SUOMALAISET HENKILÖT:

 

Nämä kokemukset ovat suhteellisen yleisiä haastatelluilla henkilöillä. Halusin kuitenkin erottaa tämän kokija ryhmän muista, henkilökohtaisen kiinnostuksen varjolla. Näissä kokemuksissa hyvin lähellä on lucid- dreaming, eli selkounet. Filmintekijä ei ryhdy tekemään johto päätöksiä kokijoiden kokeneen ilmiön luonteesta, vaan ne kaikki löytyvät tämän gategorian alta.

RTV Goes live

Juha Leskinen:

Astraalimatkalla.

23.06.2016

 

Juha Leskinen on Oululainen it-alalla toimiva diplomi-insinööri, jonka maailmankuva muuttui voimakkaasti vuonna 2014. Tämä haastattelu kertoo niistä tapahtumista ja asioista, joita hänelle tapahtui tuona vuonna ja sen jälkeen.

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

Todellisuuskuvia:

Seppo Laaksonen

27.06.2016

 

Todellisuuskuvia sarja on uusi maailmankuviin ja ihmisten sisäisiin todellisuuksiin syventyvä sarja, joissa ihmiset raottavat heidän sisäistä todellisuuttaan ja jakavat ajatuksiaan elämästä. Seppo Laaksonen aloittaa tämän sarjan jaksolla Tasapainoa etsimässä.

Elli Hemiä:

Unien lähettiläs.

24.08.2015

 

Unimaailman lähettiläs on kuvaus suomalaisen naisen henkisestä tiestä ja unimaailman ja OOBE kokemusten maailmasta. Taustalla Mai Niemen tekstiilitaidetta.

Micaela Aminoff:

Arkimystikko.

23.02.2017

 

Micaela Aminoff kertoo haastattelussaan elämäntarinansa lisäksi henkisistä kokemuksistaan Skotlantilaisessa, Findhorn- yhteisössä, jossa hän asusteli 10- vuoden ajan. Nykyisin Micaela asustelee Karjaalla ja vetää erilaisia henkisen parantamisen ryhmiä.

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv