parapsyykkisesti herkät-fin

Videot jotka voivat muuttaa maailmankuvaasi.

Documents from Shadow of the Truth.

 

 

PARAPSYYKKISESTI HERKÄT

SUOMALAISET:

 

Tähän ryhmään voisi laskea suuren osan suomalaisista... Kysymys on herkkyydestä tuntea ympäröiviä energioita ja työskennellä niiden kanssa. Kysymys on myöskin yhteydestä omaan korkeimpaan minäänsä.

 

Näissä videoissa se tulee esille suurena joukkona erilaisia meedioita ja energiatyöskentelijöitä sekä parantajia. Suomalaiset ovat eristyisasemassa suhteessa näiden kykyjen kehittymisen kanssa. Useimmilla meillä on läheinen suhde luontoon, joka on herkkyyden lähde, kasvattaja ja monille innoittaja.

RTV Goes live

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

Anneli Sjöstedt:

Auttajan tiellä.

14.08.2015

 

Eläkkeelle jäänyt Ylen ohjaaja Anneli Sjöstedt kertoo Meedioksi tulemisestaan. Hän tuo tarinassaan esille verrattain harvinaisen paranormaalin ilmiön: materialisaation. Hän kertoo kuinka yllättäen hänen suljettuun käsilaukkuunsa ilmestyi 174 lasihelmeä. Anneli on siinäkin mielessä verrattain upea ihminen, että hän on ollut näiden dokumentin tekijän mentorina dokumentin tekemisessä. Kiitos Anneli!

Harriet Piekkola:

Henkilökuvassa.

10.03.2016

 

Harriet Piekkola on mediaalinen voimavarakouluttaja. Hän kouluttaa Suomessa muita meedioita. Tässä haastatteluohjelmassa käydään läpi hänen elämäänsä ja henkisiä kokemuksiaan, kuten myös kosmisista kohtaamisistaan.

Hanna-Leena Sabelström

Enkelitietäjä

15.12.2015

 

Hanna-Leena Sabelström on erityislasten kanssa työtä tekevä opettaja. Hän on myös kirjailija ja Enkelikellolapset -kirja on hänen esikoisteoksensa. Enkelitietäjä dokumentissa hän kertoo enkelimaailman olennoista ja kokemuksistaan niiden näkijänä ja kokijana. Se on samalla hyvä tietopaketti enkeleistä aiheeseen tutustuvalle etsijälle.

Timo Teide:

Kosminen taidemaalari

25.03.2016

 

Timo Teide on taidemaalari ja elämäntapa taiteilija, joka on erityisesti tullut tunnetuksi kosmisista maalaus aiheistaan. Tässä dokumentissa hän kertoo avoimesta omasta henkisestä polustaan ja maailmankuvastaan sekä hänen ajatuksiaan nykyisestä maailman menosta. Hänen työnsä on tullut myös tunnetuksi Arabi emiraateissa, jossa hänellä on ollut näyttely mm. Abu dhabissa.

Mai Niemi

Kosminen muotisuunnittelija

12.10.2015

 

Mai Niemi on suomalainen muotisuunnittelija, joka on saavuttanut kansainvälistäkin mainetta luomiensa taideneuleiden kanssa. Hän myöskin kertoo olevansa Walk-In -sielu ja yhteydessä menneiden aikojemme suurten taiteilijoiden energioihin.

Stiina Sahari

Ennustaja

31.12.2015

 

Stiina Sahari on Astral TV:stä tuttu henkilö. Tässä haastattelussa hän kertoo omasta elämästään henkisten kokemuksien näkökulmasta sekä siitä miten Stiinasta tuli tunnettu Ennustaja.

Juha Korhonen:

Näkijä.

28.05.2016

 

Juha Korhonen - Näkijä on haastatteluohjelma jyväskyläläisestä miehestä, joka on kulkenut rankkojen elämänvaiheiden läpi ja kertoo tiensä valmistaneen avanneen henkisen näkemisen kyvyn. Tässä haastattelussa Juha kertoo avoimesti henkisen elämän tarinansa.

Olli Kalajoki:

Meedion oppivuodet.

25.09.2015

 

Meedion oppivuodet on dokumentti Olli Kalajoen henkilökohtaisesta tiestä Meedioksi tulemisestaan. Olli Kalajoki on tullut tunnetuksi räväkkänä selvännäkijä-meediona, joka kertoo dokumentissa mm. Estonia laivan uppoamiseen ja Thaimaan suur-Tsunamiin liittyvistä näyistään.

Eila Laxen:

Reformi.

16.05.2016

 

Eila Laxén on Lohjalla asuva joogaopettaja, joka kertoo oman henkisen tarinansa elämästä ja kuolemasta sekä tiestä joka hänen kokemuksistaan avautui.

Terhi Susanna:

Shamaanin kutsu.

05.09.2016

 

Shamaanin kutsu on haastatteluohjelma Terhi Susannasta, Sysmässä asuvasta näkijä-shamaanista. Tässä haastattelussa kuulemme hänen elämäntarinassaan kokemuksia shamanismista, vainaja-henkien kanssa kommunikoinnista, talopuhdistuksista ja jopa kokemuksiaan maahisten kohtaamisesta.

Pia Koukila:

Hämärän takaa.

31.08.2016

 

Hämärän takaa on kuvaus Pia Koukilan elämän matkasta meedioksi ja henkiseksi kouluttajaksi. Haastattelu ohjelmassa hän kertoo mm. uskonnolliseen herätysliikkeeseen liittymisestään ja niistä ristiriitaisista tunnelmista, joita siihen kuuluminen ja eroaminen toi.

Marja Huovinen:

Erään näkijän tarina.

19.04.2017

 

Marja Huovinen toimii selvänäkijä-meediona Oulun seudulla. Tässä haastattelussa hän kertoo oman tarinansa tiestään meedioksi.

Anuirmeli Sallamo-Lavi:

Henkisten tähtien alla.

05.05.2017

 

Henkisten tähtien alla elää viisas herkkä nainen. Hänen nimensä on Anuirmeli Sallamo-Lavi. Tämä on hänen tarinansa rakkaudesta ja kaipauksesta, ymmärryksestä ja viisaudesta. Ja siitä mitä tapahtuu, kun nämä elementit kohtaavat toisensa.

Päivi Kaskimäki:

Maya Astrologian polulla.

14.05.2017

 

"Tähti-mama", selvänäkijä maya-astrologi Päivi Kaskimäki Rajatieto TV:n haastattelussa. Päivi valoittaa omia henkisen polkunsa taustojaan ja omia rajatiedon kokemuksiaan.

Sanni Nevalainen:

Rohkeus muutokseen.

21.05.2017

 

Sanni Nevalainen on vanhalta ammatiltaan kauppatieteiden maisteri ja hänellä on lukuisia purjehduksen ranking sarjan voittoja Suomen mestaruus tasolla. Hän työskenteli nousujohteisessa uraputkessa 10- vuoden ajan, kunnes hän päätti muuttaa elämänsä suuntaa. Nykyisin hän toimii enkelihoitaja kouluttajana. Tässä haastattelussa hän kertoo taustoistaan ja siitä mikä sai hänet lähtemään hyvinvointialan yrittäjäksi ja kiinnostumaan enkeleistä.

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv