Tiedemiehet.fin

SUOMALAISET TIEDEMIEHET:

 

Olen saanut kunnian tavata useita upeita asialleen omistautuneita tiedemiehiä, jotka ovat jollain tavalla kiinnostuneita rajatiedon ilmiöistä.

 

Luonnollisesti tähän haastattelusarjaan kuuluu myös perinteisen tieteen edustajia, jotka eivät pidä rajatiedon ilmiöitä todellisuuteen kuuluvina asioina. Seuraavista linkeistä pääset tutustumaan millaista on ruoho aidan toisella puolen...

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

Virolaisen tohtori veljekset,

Viisas Elämä messut, Järvenpää, Finland.

09.02.2016

 

Mielen voima on Virolaisten tohtori veljesten Viisas elämä messuilla pidetty luento 31.1.2016. Se kertoo nimensä mukaisesti mielen voimasta omaan psyykkiseen ja fyysiseen elämään ja terveyteen.

Tohtori Harri Virolainen:

Matkalla kohti ykseyttä

26.11.2016

 

Harri Virolainen on suomalainen opetustyötä tekevä tiedemies, joka on myös avautunut henkisten asioiden tiedostamiselle. Tässä dokumentissa hän kertoo elämäntarinaansa henkisten asioiden parissa ja avaa käsityksiään elämästä ja kuolemasta, ykseydestä ja kaksosuudesta.

Tohtori Ilkka Virolainen:

Tiedon lähteillä

19.11.2015

 

Ilkka Virolainen on tällähetkellä yksi Suomen tunnetuimmista rajatiedon tiedemiehistä, joka kertoo avoimesti omista kokemuksistaan ja näkemyksistään. Tässä dokumentissa haastattelemme häntä ja avaamme hänen maailmankuvaansa Rajatieto TV:n katselijoille.

VTM Mikkö Kyöstilä luennoi:

Allan Kardecin elämä.

14.17.2016

 

Paradigma 2016 tapahtumasta VTM Mikko Kyöstilän luento spiritismin "isästä", Allan Kardecin elämästä.

Steorn- Totta vai Tarua?.

28.10.2015

 

RTV:n tiedetoimittaja kävi kysymässä maamme johtavilta tiedemiehiltä ja poliitikolta tuntevatko he Steornin tarinan? Kysymyksiin vastaamassa Kvanttitieteen professori Mikko Möttönen, Fysiikan tohtori Tapio Ala-Nissilä ja Tekniikan tohtori ja vihreiden kansanedustaja Jyrki Kasvi.

 

Steornin tarina alkoi vuonna 2006. Sillon he väittivät keksineensä free energy laitteen. - Laitteen joka luo energiaa tyhjästä.

Steorn- Totta vai Tarua?.

11.11.2015

 

Teaser: Steorn - Totuuden hetki kertoo jatko-osan Steornin tarinaan, jossa Suomen tunnetuimmat tiedemiehet avaavat Steornin laitteen ja tutkivat, voiko kyseinen laite todella toimia.

Kysymyksiin vastaamassa Kvanttitieteen professori Mikko Möttönen, Fysiikan tohtori Tapio Ala-Nissilä ja Tekniikan tohtori ja vihreiden kansanedustaja Jyrki Kasvi.

Tea Holm: Sillanrakentaja.

14.12.2016

 

Tea Holm on Teologian maisteri, joka juuri väitteli filosofian tohtoriksi spiritualismista. Tässä haastattelussa hän kertoo väitöskirjan teemaan liittyvästä henkisestä prosessistaan ja tietenkin spiritualismin muodostumisesta suomessa.

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv