tutkijat-fin

Videot jotka voivat muuttaa maailmankuvaasi.

Documents from Shadow of the Truth.

 

 

 

SUOMALAISET RAJATIEDON TUTKIJAT, UFOTUTKIJAT, KONTAKTITUTKIJAT JA PARAPSYKOLOGIAN TUTKIJAT

 

Olen saanut mahdollisuuden tutustua ja haastatella joitain suomalaisia rajatiedon alueen tutkijoita. Heitä on mm. ollut kontaktihenkilö tutkimuksen Grand Old Man Tapani Koivula, Eksopolitiikkaan perehtynyt Olli Pajula sekä Parapsykologiaan perehtynyt tutkija Jani Lassila.

RTV Goes live

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

Tapani Koivula: Ääretön

13.09.2015

 

Ääretön on kuvaus Suomalaisen ufo- ja kontaktitutkimuksen Grand Old manin Tapani Koivulan maailmankuvasta ja sen kehittymisestä nuoruus vuosilta aina nykyhetkeen saakka. Subtitles for English language.

Olli Pajula: Elämää ja eksopolitiikkaa.

27.07.2015

 

Olli Pajula on suomalainen rajatiedon tutkija, joka on tutkinut lukuisat määrät ihmisten avaruusolento kohtaamisia hypnoosin avulla. Hän on myöskin kansainvälisen eksopolitiikka järjestön Suomen edustaja.

Jani Lassilan kummitustalo kierroksella:

Albertinkadun tragedia.

03.10.2015

 

Jani Lassila johdattelee meidät Helsingin keskustan kummitustalojen historiaan. Ensimmäisessä osassa tutustumme Albertinkadun tragediaan.

Reijo Wilenius Forum Humanumilla:

Tulevaisuuden tutkimus.

24.02.2016

 

Taltioitu: 24.2.2016 Forum Humanum, Helsinki. Tulevaisuuden tutkija Reijo Wilenius kertoo tulevaisuuden tutkimuksestaan luennolla.

Perttu Häkkinen:

Esoterian historia.

17.03.2016

 

Radiotoimittaja Perttu Häkkinen luennoi Viisas elämä messuilla Järvenpäässä Tammikuussa 2016 aiheenaan Esoterian historia. Samalla hän käsittelee aiheessa mm. ufoihin liittyvää esoteriaa. Häneltä on juuri ilmestynyt myös Valonkantajat niminen kirja yhdessä Vesa Iitin kanssa.

Heikki Kulju: Luennolla

Roswellin ufojen mysteeri.

01.06.2016

 

Heikki Kulju on Suomen ufotutkijoiden tutkimuspäällikkö ja tässä videotaltioinnissa hän luennoi Tampereella Hengen- ja tiedon messuilla Huhtikuussa 2016. Aiheena Roswellin mysteeri ja lopuksi hän myös kertoo yhdestä suomalaisesta ufotapauksesta, jota hän on henkilökohtaisesti ollut tutkimassa.

 

 

Jani Lassila: Paradigma 2016

16.07.2016

 

Jani Lassila luennoi parapsykologiasta Paradigma 2016 tapahtumassa. Luennon ensimmäinen puoli on Suomenkielinen ja jälkimmäinen osa englanninkielinen.

Klaus Rahikainen: Kuka minä olen?

06.06.2016

 

Kuka minä olen- on kysymys, joka parantaa maailmasi tuskan, kertoo Ahvenanmaalainen Klaus Rahikainen Tampere talolla Hengen- ja tiedon messujen luennossaan.Tämä on Rajatieto TV:n luentotaltiointi tämän kevään messutapahtumasta.

Kauno Mannonen: Väinämöisen juoksupoika.

14.01.2016

 

Kauno Mannonen on teosofi, joka on perehtynyt teosofiaan kalevalaisesta näkökulmasta. Hän on kirjoittanut aiheesta mm. kirjan nimeltä Uuden ajan kalevalan avain ja hän on pitänyt aiheesta esitelmiä ympäri suomea. Tässä hän kertoo oman henkisen maailmankuvansa muodostumiseen johtaneen elämäntarinansa. Haastattelu filmattu 10.12.2015.

Jeremy Qvick: Tietoisuus.

23.08.2016

 

Jeremy Qvick on lapista kotoisin oleva nuori mies, joka on viimeisten vuosien aikana tullut monille henkisen tien kulkijoille tutuksi esiintymisien ja tietoisuus tutkimus videoidensa kanssa. Tässä haastattelussa Jeremy valottaa omia taustojaan ja kokemusmaailmaansa ja sitä kuinka hän alunperin tuli mukaan tietoisuus tutkimukseen. Olen varma että tästä nuoresta miehestä tulemme kuulemaan tulevaisuudessa vielä paljon.

RTV eksopolitiikka - Olli Pajula.

30.12.2016

 

Biologi, eksopolitiikko Olli Pajula kertoo tiiviin tietopaketin nykypäivän eksopolitiikasta, mitä se on ja millä tavalla sitä harjoitetaan maailmalla ja meillä. Millaisia saavutuksia sillä on lähdetty hakemaan ja mitkä ovat sen tähän astiset saavutukset. Ohjelmassa esiintyy myös kontaktihenkilöt Kalevi Riikonen ja Tarja Senne.

Merja Sankelo:

Matkalla Casa de Dom Inácioon.

01.10.2016

 

Merja Sankelo on terveydenhuollon tohtori ja dosentti, jolta juuri on ilmestynyt kirja nimeltä Henkiparannuksen ihmeet. Se kertoo John of Godista, joka on brasilialainen meedio-henkiparantaja. Tässä tarinassa Merja kertoo oman tarinansa ja myöskin kohtaamisistaan tämän kuuluisan henkiparantajan kanssa.

Olavi Kiviniemi:

Suomalainen parapsykologi.

26.10.2016

 

Olavi Kiviniemi on suomalainen pitkän linja parapsykologian tutkija, joka on tutkinut mm. psykokinesiaa ja kummittelua 60- vuoden ajan. Olavi on koulutukseltaan teknillisen korkeakoulun kone ja metallipuolen diplomi-insinööri. Hän kertoo elämän tarinansa lisäksi millaisia psykokineettisiä kykyjä tutkimillaan Suomalaisilla lapsilla hän on aikoinaan löytänyt.

Tea Holm:

Suomalaisen spiritualismin muodostuminen.

20.11.2016

 

Hengen ja tiedon messujen satoa. Syksyllä tohtoriksi väittelevä Teologian maisteri Tea Holm esitelmöi Spiritualismi muodostumisesta Suomessa Helsingissä Hengen ja tiedon messuilla.

Mauri Karvonen:

Aavetaloja ja ihmiskohtaloita.

22.04.2017

 

Mauri Karvonen on historoitsija ja kirjailija. Hän on kirjoittanut mm. Aavetaloja ja ihmiskohtaloita -nimisen kirjan. Tässä haastattelussa hän avaa niitä vaiheita, kuinka hänestä tuli historoitsija ja aavetalojen tutkija.

Matti Kuusela:

Steinerin tekstejä tutkimassa.

24.04.2017

 

Matti Kuusela on kirjailija ja blogisti. Hän on perehtynyt syvästi Rudolf Steinerin teksteihin ja tässä haastattelussa hän kertoo oman tarinansa ja tiestään Steinerin oppien tutkijaksi.

Erkki Lähde:

Luontokosketus.

28.04.2017

 

Erkki Lähde on metsänhoidon professori, joka on mittavan tieteellisen uransa lisäksi kokenut vähintään yhtä merkittävä henkisen kasvun uran. Hän on työskennellyt aikoinaan 25-vuoden ajan Suomen historia yhden merkittävimpien selvänäkijän Tapio Kaitaharjun kanssa. Tässä haastattelussa kulkeekin kahden merkittävän miehen tarina rinta rinnan. Hyvin mielenkiintoisia ovat myös Erkin omat kokemukset. Kiitoksia Erkki rohkeudestasi toimia edelläkävijänä myös henkisen tietouden saralla.

Pekka Kaarakainen:

Allan Kardecin Viisauden lähteellä.

03.08.2017

 

 

Pekka Kaarakainen on maalliselta ammatiltaan konetekniikan DI. Tässä haastattelussa hän kertoo mielenkiintoisen tarinan maailmankuvansa muutoksesta ateismin ja materialismin maailmasta spiritismin henkiseen todellisuuteen. Lisätietoja: www.allankardec.fi

 

Matti Salo:

Bosnian pyramidit.

20.08.2017

 

 

Matti Salo on rakennusmestari, joka on tutkinut vuosien ajan Bosniasta löydettyjä pyramideja. Nämä löydökset ovat huomattavasti suurempi kuin Egyptin suurin Kheopsin pyramidi. Tässä haastattelussa Matti kertoo faktoja, kokemuksiaan ja ajatuksiaan niistä.

 

Heikki Kulju:

Al Danten matkassa.

29.09.2017

 

 

Heikki Kulju on etelän- Pohjanmaalta kotoisin oleva liikemies, joka tunnetaan viihdemaailmassa myös nimeltä Taikuri Al Dantena. Tässä Haastattelussa hän kertoo lentäjänä kokemistaan ufo kokemuksistaan, sekä laajemmin parapsykologian alueen kiinnostuksesta ja kokemuksistaan.

 

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv