ufo kokijat fin

SUOMALAISET UFO-KOKIJAT:

 

Tässä kohtaan on paikallaan selvittää että ufo- kokijoiden ja kontaktihenkilöiden välillä on eroa. Yleisesti ufo- kokijalla tarkoitetaan henkilöä, jolla on hyvin voimakas ufo kokemus, johon on saattanut liittyä valoilmiön näkeminen, abduction eli ufosieppauksen kokeminen tai avaruusolento havainnot kaukaa. Tai ufon läsnäolosta aiheutuneet fyysiset muutosmerkit kehossa, kuten Asko Nummelan videosta voi nähdä. Joillakin mainituilla ufo-kokijalla on kokemus saattanut olla yksittäinen ja toisilla taas niitä on voinut tulla useita. Se, että onko ne muuttuneet pysyväksi kontakteiksi, emme filmin tekijänä ole ottamassa kantaa. Seuraavissa videoissa voit tutustua mielenkiintoisiin ufo-kokijoihin.

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

Arttu Tuomela:

Neljännen asteen yhteys.

22.09.2015

 

Neljännen asteen yhteys kertoo Suomalaismiehen Ufosieppaus kokemuksesta vuodelta 2011 sekä siitä henkisestä prosessista, joka käynnistyi kyseisestä tapahtumasta.

Asko Nummela:

Tähteläinen

15.08.2015

 

Tähteläinen on Asko Nummelan kustantaman ja toimittaman aikakausi julkaisun lisäksi myös kutsumanimi niille maan ihmisille, jotka uskovat olevansa tähdistä tulleita. Tässä Askon tarina.

Juhani Senne:

Juhanin Tarina

09.11.2015

 

Juhani Sennen tarina on kertomus siitä kuinka henkiset asiat tulivat osaksi hänen elämäänsä. Juhani on taustaltaan sähkötekniikan insinööri ja Ateneumin 1970- luvulla käynyt teollinen muotoilija.

Tuula Pelttari: Egypti

12.09.2016

 

Egypti haastatteluohjelma on kuvaus Tuula Pelttarin elämästä, unelmista ja entisen elämän muistoista muinaisen Egyptin ajasta. Tuula on Tampereella asuva kirjailija ja kuvataiteilija ja hän on toiminut Ultra-lehden kirjallisuuskriitikkona viimeisten 40- vuoden ajan. Tässä haastattelussa hän kertoo entisten elämän muistojen lisäksi omista henkisistä kokemuksista, mm. ufokokemuksistaan, joita hänellä on ollut mm. Ahti Karivieren kanssa. Hänen tarinassaan kohdataan myös muista mielenkiintoisia henkilöitä aina haudanryöstäjä Ali Rasulista Reima Kampmaniin. Mielenkiintoisia katseluhetkiä!

Anne-Marie Keckman:

Juurilla.

28.12.2016

 

Tässä haastattelussa taiteilija, pedagogi kertoo omista yliluonnollisista kokemuksistaan sekä maailmankuvastaan, jota on monenlaiset tapahtumat ja kohtaamiset muokanneet.

Hannu Jakobsson:

Kosminen toipumistarina.

31.01.2017

 

Kosminen toipumistarina kertoo Hanskin tarinan siitä, kuinka avaruusolennot paransivat hänen alkoholiongelman 25- vuotta sitten.

Pauli Liikala:

Viisas Karhu kertoo.

10.02.2017

 

Pauli Liikala on kauppatieteiden maisteri, joka tässä haastattelussa kertoo henkisestä heräämisestään ja avautumisesta uusille kosmisille energioille ja olennoille.

Kipa Koskela:

Omega.

28.02.2017

 

Kipa Koskelan tarina valmistui juuri. Kipa kertoo omakohtaisia kokemuksiaan Omegalaisiksi kutsumistaan tähteläisten kohtaamisista. Kipa kertoo myös ystävyydestään ja kokemuksistaan nyt jo edesmenneeseen Anne Pajuluoman kanssa, jonka ehkä osa tuntee 70- luvulla ilmestyneestä kirjasta ja jälkeenpäin tehdystä samannimisestä elokuvasta Tyttö Siriukselta.

Tanja Puhakka:

Henkistä Diakoniaa.

07.04.2017

 

Tanja Puhakka on ammatiltaan diakoni. Hän on myös kohdannut lapsuudesta saakka kosmisia vierailijoita ja on kokenut abduktion jo ollessaan pieni lapsi. Tanjan henkinen elämänkerta on sanalla sanoen mielenkiintoinen. Hänen laaja kokemusmaailmansa ja käsityksensä maailmasta hämmästyttävät. Kuitenkin hänen tasapainoisuus ja herkkyys on käsinkosketeltavaa.

Karoliina Kurjensydän:

Sydän tahtoo lentää.

12.04.2017

 

Karoliina Kurjensydän on kertoo haastattelussa kokemuksiaan yliluonnollisen kohtaamisesta. Kosmisten kulkijoiden kohtaamisesta aina omaan löytöretkestään shamanismin juurille.

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv