ufo kontaktihenkilöt-fin

SUOMALAISET UFOKONTAKTIHENKILÖT:

 

Tässä vuosien varrella on tullut tavattua monia ihmisiä, jotka ovat kertoneet henkisestä yhteydestä avaruusolentoihin. Näitä ihmisiä kutsumme kontaktihenkilöiksi. Useimmiten kuvattu kontakti tapahtuu nimenomaan tavallisille silmille näkymättömässä maailmassa. Sen lisäksi olen törmännyt muutamiin kontaktihenkilöihin Suomessa, jotka ovat kertoneet että heidän kontaktinsa on myös tapahtunut fyysisellä tasolla. Näistä tunnetuin henkilö on mäntsälässä asuva Kalevi Riikonen. Kalevin ja monen muun tarinaan pääset tutustumaan ao. videolinkkien kautta.

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET

Kalevi Riikonen:

Matkalla Tähtiin.

31.07.2015

 

Suomalaisen kontaktihenkilö Kalevi Riikosen tarina. Hän on tämän hetken tunnetuin kontaktihenkilö Suomessa, joka kertoo olevansa jatkuvassa yhteydessä tapaamiinsa avaruusolentoihin.

Tarja Senne:

Yhteydessä henkimaailmaan.

03.11.2015

 

Tarja Sennen tarina on henkistä taidetta maalaavan transsimeedion tarina. Se on myös kertomus nuoren tytön kasvusta, rankoista kokemuksista henkisten kykyjen avautuessa. Se on samalla isoissa elämänmuutoksissa kamppailevan nuoren selviytymis tarina. Tarja on nykypäivänä kuvataiteilija ja henkitaidetta tekevä transsimeedio.

Veijo Hiltunen:

Matkalla maailmankaikkeudessa.

14.9.2015

 

Matkalla maailmankaikkeudessa on suomalaisen kontaktihenkilön tarina. Veijo on tavannut avaruuskansaa aktiivisesti yli viidenkymmenen vuoden ajan. Veijon vaatimaton olemus ja varoitteleva asenne herättää uteliaisuuden ja luotettavuuden tunnun.

Visa Kaliva:

Kohtaaminen tähtikansan kanssa.

03.11.2015

 

Suomalainen kontaktihenkilö Visa Kaliva on tavannut Tähtikansaa jo 1970- luvulta saakka. Nykyisin hän on suositun suomalaisen Sufob- facebook ryhmän perustaja ja elää Fiskarin taiteilijakylässä.

Helge Salo:

Autereisen asialla.

17.02.2017

 

 

Helge Salo on Keravalainen kirjailija ja luonnonhenkien näkijä. Autereisen asialla kertoo Helgen elämästä ja kokemuksistaan niin luonnonhenkien kuin kosmisempienkin matkaajien suhteen. Lisätietoja: http://www.voimantie.auttaa.fi/

Terhi Jansson:

Kokemuksia tämän taivaan alta.

12.07.2017

 

Tässä haastattelussa Terhi kertoo omista kokemuksistaan avaruusolentojen vierailuista ja omasta henkisestä polustaan.

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv