ARTIKKELIT

Päätoimittajan Palsta

Kohti paranormaalia maailmaa

Rajatiedon ilmiön kuvaukset

Folkloristiset artikkelit

Muuttuva maailmankuva - kirja

Kansainvälinen tutkimus

Elämäntapa

Haamu metsästäjät

Ufot ja Avaruusolennot

Henkimaailma

ESP- extra sens. havaitseminen

OOBE, NDE

Linkit

Tervetuloa RTV:n

Artikkeleihin

RTV pyrkii keräämään rajatietoa koskevia artikkeleita ympäri maailmaa- Päätavoitteena onkin että artikkelit pystyisivät tarjoamaan paremman perustietouden rajatiedosta. Lisäksi tavoitteena on etsiä myös aiheesta enemmän kiinnostuneille tarkempaa tietoa, kuten erilaisista rajatiedon ilmiöistä ja parapsykologian tutkimustuloksista sekä katsantokantaa kansanperinteen näkökulmasta. Lisäksi artikkelipankistamme saattaa löytyä erilaiseen rajatiedon ja henkiseen elämäntapaan liittyviä artikkeleja.

 

Haamujahti vaikuttaa olevan yksi tämän hetken mielenkiintoisimpia asioita paranormaalin maailman ilmiöistä. Ympäri eurooppaa ja Yhdysvaltoja on syntynyt suuri joukko erilaisia tutkimusryhmiä kartoittamaan ilmiötä. Ufot ja avaruusolennot ovat olleet myöskin perinteinen rajatiedon ilmiö aina vuoden 1947 historiallisista, George Adamskin lentävä lautanen -havainnoista. Kokemukset OOBE:sta (out-of-body), eli ruumiista poistumiskokemukset sekä NDE (near death), kuoleman rajakokemukset ovat tulleet tunnetummaksi median kautta länsimaisellekin ihmiselle. Tämän kaiken johdosta rajatiedosta kiinnostuneiden ihmisten joukko on kasvanut yhä suuremmaksi.

 

Kuten RTV:n tunnuslause kertoo: aika on tuonut meidän uuteen elämäntilanteeseen. Paranormaali maailmankuva ei ole enää uskon asia. Se on tietämistä. Rajatiedon aika on nyt. Henget ovat täällä. Kuten sinäkin. Tervetuloa Paranormaaliin maailmaan!

Timo Tahvanainen

RTV:n ja Paranormal World TV:n perustaja.

Maalaus Tarja Senne.

RTV Goes live

RTV, Aleksis Kiven katu 17

00510, Helsinki, Suomi/Finland

 

E-mail: info(a)rajatieto.tv